PS
Top
VERKOOPADVIES

Een van onze verkoopstylisten komt graag bij u langs om u van advies en verkoop tips te voorzien. Tijdens het verkoopadvies gesprek bekijken we de woning bespreken we de doelgroep, prijsklasse, locatie en de concurrentie.

FOTOGRAFIE

Wij brengen uw woning professioneel en zo realistische mogelijk in beeld. Daarom gebruiken wij geen extreme groothoeklens en maken we gebruik van het natuurlijke aanwezige licht. Met een combinatie van overzichts- en details foto’s komt uw woning optimaal in beeld.
Naast de fotografie maken wij ook 360 graden foto’s zo kan uw woning vanuit alle hoeken goed bekeken worden en kan de potentiële koper alvast een wandeling door uw woning maken. Een mooie ligging een prachtige tuin doormiddel van onze hoogtefotografie worden deze nog eens extra uitgelicht. Dit geeft een unieke kijk op uw woning en de omgeving.

WONINGVIDEO

Met onze woningvideo geeft u een goede indruk van de woning, bewegende beelden spreken meer aan en zorgen ervoor van uw woning beter bekeken wordt en een hogere ranking op Funda heeft.

PLATTEGRONDEN

Een plattegrond mag niet ontbreken in uw presentatie. Daarom meten wij de gehele woning zo nauwkeurige mogelijk in. Een plattegrond geeft een goed overzicht en laat zien wat de mogelijkheden van uw woning zijn. Onze plattegronden zijn zeer uitgebreid, geheel in kleur en voorzien van een gehele woninginrichting. Naast de plattegronden verzorgen wij ook de Meetrapporten van de woning.
Alle woningen worden ingemeten volgende de Branche Brede Meet Instructie (BBMI)

MEUBELVERHUUR

Een leegstaande of gedateerde woning ademt geen sfeer uit en laat weinig aan een positieve beleving over.
En die eerste indruk is bepalend voor een snelle verkoop. Wij beschikken over een ruim assortiment aan meubels en accessoires en verzorgen de complete styling van de woning.

Maak van jouw thuis een aantrekkelijk droomhuis voor kopers!

Bereikbaar via +31 6 51 39 28 56

info@pictureandstyle.com

Ma - Vr 9 AM - 5 PM

PS. Wij zijn ook te volgen op Facebook en Instagram